Van Gompel
Over ons

Over ons

Touringcarbedrijf Van Gompel: een familiebedrijf sinds 1834

Ons bedrijf is een echt Brabants familiebedrijf. Inmiddels is de zevende generatie Van Gompel in het bedrijf werkzaam. We hebben vestigingen in Bergeijk, Veldhoven en Tilburg.
Dankzij ons uitgebreide wagenpark zijn we werkzaam in alle sectoren van het personenvervoer, met een specialisatie voor rolstoelvervoer.

van Gompel

Kwaliteit voor, tijdens en na het vervoer

Elke rit, elke klant is voor ons een kans om kwaliteit te leveren. Dat gaat ons goed af, sinds 1995 zijn we erkend door Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven en sinds 2014 beschikken we ook over ISO 9001. Verder zijn we lid van brancheorganisatie Koninklijk Nederlands Vervoer. In 2019 is stichting SKTB opgeheven. Sindsdien beschikken we over de kwaliteitsnorm Busvervoer Nederland!


Geschiedenis

De familie van Gompel is sinds 1834 actief in het vervoer. Destijds met paard en wagen, later met vrachtwagens en sinds 1949 voornamelijk met touringcars.

Onze touringcars door de jaren heen

We hebben onze touringcars genummerd vanaf de eerste tot nu. Bus 1 reed in de jaren na de oorlog personeel van Hofnar naar de sigarenfabriek in Valkenswaard. Deze bus ging in 1960 uit dienst. Bus 132 heeft er inmiddels tienduizenden kilometers opzitten.

 

Wilt u meer weten over ons bedrijf?

Laat het ons weten en neem contact met ons op. We vertellen u graag meer.